Το σύνολο των μεταβολών της κρεατόμαζας των αλλαντικών που καθιστούν τα προϊόντα αυτά κατάλληλα κατανάλωση. Μετά την ωρίμανση τα αλλαντικά γίνονται εύγευστα, ευμάσητα και συντηρήσιμα για ικανό χρόνο.
ωρίμανση κρέατος
meat ag(e)ingmaturation de la viande
Η βαθμιαία μετατροπή του κρέατος από σκληρό, ανθεκτικό και στεγνό σε τρυφερό, μαλακό και χυμώδες.
ωρίμανση τυριών
cheese ripeningaffinage
Τελευταίο στάδιο της διαδικασίας παραγωγής. Γίνεται σε κλιματιζόμενους χώρους και διαρκεί από λίγες εβδομάδες μέχρι αρκετούς μήνες, ανάλογα με το είδος του τυριού.
ωτίδες
otididaeotididés
Οικογένεια μεγαλόσωμων πτηνών με μακρυά πόδια όπως ο αγριόγαλος και η χαμωτίδα.
Μήνυμα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε