Γλωσσάρι

Όροι 21 - 27 από 27

brie

brie cheese   
Άσπρο, μαλακό τυρί-κρέμα γαλλικής προέλευσης. Τρώγεται αλειμμένο σε φέτες ψωμιού και τοστ.

brine

brine, brining   
Διάλλυμα μαγειρικού άλατος που χρησιμοποιείται για την υγρή αλιπάστωση τροφίμων.

brouillé

eggs brouille, french scrambled eggs   
Ένας από τους τρόπους παρασκευής των αυγών. Παρασκευάζονται σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς και προσθέτοντας βούτυρο και κρέμα γάλακτος. Σερβίρονται σε μικρές τάρτες ή μπουσέ.

brouschettes

brouschettes   
Ορεκτικά φτιαγμένα με φέτες ψωμιού ψημένες στη σχάρα, ραντισμένες με λάδι και τριμμένες με σκόρδο.

buffet

buffet   
Ποικιλία κρύων και ζεστών πιάτων, ορεκτικών, αλλαντικών, τυριών, φρούτων ή επιδορπίων. Σερβίρονται σε μεγάλο τραπέζι που έχει διακοσμηθεί ανάλογα.

bulgur

gruau

Σπασμένο στάρι που έχει αποφλοιωθεί και μισοψηθεί, με αποτέλεσμα να μαγειρεύεται εύκολα και να έχει πιο φίνα γεύση.

buskaiola*

Πίτσα με ντομάτα, λουκάνικο, πράσινες πιπεριές, ελιές και τυρί μοτσαρέλα.
Όροι 21 - 27 από 27
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε