Ιούλιος 2014

Σπιτικό ξύδι

Σπιτικό ξύδι

Κάντε μόνες σας το ξύδι βάζοντας μέσα σε μισό μπουκάλι ένα μακαρόνι χοντρό με τρύπα στη μέση. Όταν λιώσει το μακαρόνι το ξίδι είναι έτοιμο.
Μουστάρδα με λεμόνι

Μουστάρδα με λεμόνι

Η μουστάρδα διατηρείται περισσότερο καιρό αν βάλετε στο βαζάκι της μια φέτα λεμονιού.
Κρατήστε το άρωμα από  πορτοκάλια και λεμόνια

Κρατήστε το άρωμα από πορτοκάλια και λεμόνια

Μπορείτε να τρίψετε σε λεπτό τρίφτη ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού, να τα κλείσετε σε βαζάκια και να ρίξετε από πάνω λίγο κονιάκ. Διατηρήστε τα στο ψυγείο και θα έχετε ένα θαυμάσιο αρωματικό για τα κέικ και τα γλυκά σας, όλο το χρόνο.
Παγάκια λεμονιού

Παγάκια λεμονιού

Για να έχετε χυμό λεμονιού όλο το χρόνο, στύψτε μερικά λεμόνια και βάλτε το χυμό τους σε θήκες από παγάκια.
Λεμόνι ζουμερό

Λεμόνι ζουμερό

Για να βγάλετε  περισσότερο χυμό από ένα λεμόνι βάλτε το για 30 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων στη μεσαία ένδειξη.
Δυόσμος κατά των κουνουπιών

Δυόσμος κατά των κουνουπιών

Ο πιο οικολογικός, αλλά και ευωδιαστός τρόπος για να διώξετε τα κουνούπια είναι να τρίψετε το δέρμα σας με φύλλα δυόσμου.
Τσάι μέντα

Τσάι μέντα

Το ρόφημα από μέντα είναι ένα πολύ καλό χωνευτικό και κατά του κρυολογήματος.
Ανακουφίζει το λαιμό

Ανακουφίζει το λαιμό

Τα κουκούτσια από τα κυδώνια, βρασμένα σε λίγο νερό για αρκετή ώρα, μας δίνουν ένα ρόφημα παχύρρευστο, ιδανικό για το βήχα και τον ερεθισμένο λαιμό.
Εποχιακές μικρές αρρώστιες

Εποχιακές μικρές αρρώστιες

Εάν έχετε πονόλαιμο, κόψτε λεπτές φέτες λεμόνι, πασπαλίστε τις με μια πρέζα αλάτι και φάτε αργά μια δυο φέτες. Είναι ένα αποτελεσματικό απολυμαντικό και βοηθάει στην καταπολέμηση του πόνου.
26 τροφές για επίπεδη κοιλιά

26 τροφές για επίπεδη κοιλιά

Καθώς το καλοκαίρι επιθυμούμε να μας βρει με επίπεδη κοιλιά, δείτε 26 τρόφιμα που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε το βάρος σας. Καθώς το καλοκαίρι επιθυμούμε να μας βρει με επίπεδη κοιλιά, δείτε 26 τρόφιμα που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε το βάρος σας. Γιαούρτι Το ελληνικό ...
Αδυνατισμα – 30 γρήγορες και εύκολες συμβουλές

Αδυνατισμα – 30 γρήγορες και εύκολες συμβουλές

Το αδυνατισμα είναι πολύ περισσότερο από μέτρημα θερμίδων και ατελείωτες ασκήσεις Παρόλο που όλα αυτά βοηθάνε η πραγματικότητα είναι λίγο πιο περίπλοκη. Αν αισθάνεστε κολλημένοι σε ένα αγώνα για αδυνατισμα υπάρχουν πολλές συμβουλές για να σας βοηθήσουν. Είτε θέλετε να γυμνάζεστε περισσότερο, είτε ανακαλύψατε τρόπους να τρώτε πιο υγιεινά, ...
Οι χορτοφάγοι τι τρώνε; Πως να ταΐσετε ένα χορτοφάγο

Οι χορτοφάγοι τι τρώνε; Πως να ταΐσετε ένα χορτοφάγο

Είναι έξι το απόγευμα. Οι καλεσμένοι σας θα αρχίσουν να έρχονται σε λιγότερο από μία ώρα. Και τότε μια φίλη τηλεφωνεί και ανακοινώνει ότι θα φέρει στο δείπνο και τον καινούριο της φίλο που είναι χορτοφάγος! Ένα βράδυ η έφηβη κόρη σας, σας ανακοινώνει ότι θα γίνει χορτοφάγος και ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε