Χτένια με πορτοκάλι και κρέμα γάλακτος

Χτένια με πορτοκάλι και κρέμα γάλακτος Χτένια με πορτοκάλι και κρέμα γάλακτος
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 16 χτένια
  • 2 πορτοκάλια, το χυμό
  • 1 πορτοκάλι, το ξύσμα
  • 200ml κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • αλάτι
  • πιπέρι λευκό

Εκτέλεση

Σε τηγάνι προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού και βράζουμε ώσπου να μειωθεί στο μισό. Προσθέτουμε την κρέμα, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε να βράζουμε για λίγα λεπτά. Τηγανίζουμε στο βούτυρο τα χτένια και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε τα χτένια περιχύνοντάς τα με τη σάλτσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε