Χουζμάρι

Χουζμάρι Χουζμάρι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 6 κουτ. σούπ. βούτυρο
  • 3 αυγά
  • 150 γραμμ. τυρί κεφαλίσιο τριμμένο
  • 3 φλιτζ. τσαγ. νερό
  • 7 φλιτζ. τσαγ. καλαμποκάλευρο
  • αλάτι
  • πιπέρι κόκκονι γλυκό
  • πιπέρι καυτερό

Εκτέλεση

Ρίχνουμε στο τηγάνι το βούτυρο και, αφού λιώσει, προσθέτουμε το τυρί και το σοτάρουμε. Χτυπάμε καλά τα αυγά με το αλεύρι διαλυμένο στο νερό, αλατίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι, ανακατεύοντας συνεχώς. Το ανακάτεμα πρέπει να γίνεται γρήγορα, για να μη σβολιάσει το μείγμα. Αφού απορροφηθεί το νερό τελείως και μείνει μόνο το βούτυρο, αποσύρουμε από τη φωτιά και καρυκεύουμε με πιπέρι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε