Χοιρινό με λιαστή ντομάτα και μπάτσο

Χοιρινό με λιαστή ντομάτα και μπάτσο Χοιρινό με λιαστή ντομάτα και μπάτσο
4 ΑΤΟΜΑ
10' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
20' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
  • 250 γρ. λιαστές ντομάτες κομμένες στα 4
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 300 γρ. χυμό ντομάτας
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1/2 ποτήρι κρασί
  • μπάτσο (πικάντικο τυρί Μακεδονίας) τριμμένο ή κεφαλοτύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρέας να ροδίσει καλά απ' όλες τις πλευρές και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες, το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε μέχρι το κρέας να μαλακώσει και να απορροφήσει τα υγρά του. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό. Τέλος, ρίχνουμε από πάνω τριμμένο μπάτσο ή κεφαλοτύρι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε