Χέλια ψιλά σε σουβλιά

Χέλια ψιλά σε σουβλιά Χέλια ψιλά σε σουβλιά
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 12 χέλια ψιλά
  • ελαιόλαδο
  • λεμόνι
  • λίγο εστραγκόν
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, πλένουμε και αλατοπιπερώνουμε τα χέλια. Δένουμε το καθένα σαν φιογκάκι και τα στερεώνουμε με σπάγκο. Περνάμε τα φιογκάκια σε σούβλες και τα ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο γκριλ. Τα σερβίρουμε με λαδολέμονο προσθέτοντας λίγο εστραγκόν.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε