Χέλι με μανιτάρια και πόρτο

Χέλι με μανιτάρια και πόρτο Χέλι με μανιτάρια και πόρτο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 χέλι περίπου 1 κιλό χωρίς την πέτσα
  • 1/2 λίτρο κρασί πόρτο
  • 1/2 λίτρο ζωμό
  • 5 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 200 γρ. μανιτάρια
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • λίγο βούτυρο
  • λίγο αλεύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο βούτυρο τα κρεμμύδια και προσθέτουμε λίγο αλεύρι. Μόλις αρχίσουν να ροδίζουν, ρίχνουμε τα μανιτάρια, το κρασί, το ζωμό και τα μπαχαρικά. Κόβουμε το χέλι σε 3 κομμάτια, το προσθέτουμε στο μείγμα και βράζουμε για 1 ώρα. Σερβίρουμε το χέλι πάνω σε κρουτόν και περιχύνουμε τη σάλτσα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε