-2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 60 γρ. χαβιάρι σολομού
- 36 φρέσκα μπιζέλια
- 50ml κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλιά φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές τυρί κρέμα
- 1 λάιμ, το χυμό και το ξύσμα
- αλάτι
- μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Ζεματίζουμε τα μπιζέλια για 2 λεπτά σε αλατισμένο νερό που βράζει. Τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο τρεχούμενο νερό. Με ένα μαχαίρι κάνουμε προσεκτικά μια σχισμή σε κάθε μπιζέλι κατά μήκος μιας πλευράς, δημιουργώντας ένα άνοιγμα. Σε ένα σκεύος, ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, τον άνηθο, το τυρί κρέμα, το χυμό, το ξύσμα λάιμ, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το χαβιάρι και ανακατεύουμε ελαφρώς. Γεμίζουμε προσεκτικά με το μείγμα τα μπιζέλια και σερβίρουμε.