Βουβάλι με ρεβύθια και θυμάρι

Βουβάλι με ρεβύθια και θυμάρι Βουβάλι με ρεβύθια και θυμάρι
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό βουβάλι σε κύβους
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • 350 γρ. ρεβύθια
  • 1 κουταλιά θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρέας και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε νερό και τα αφήνουμε να βράσουν με κλειστό καπάκι. Όταν το κρέας είναι μισοβρασμένο προσθέτουμε τα ρεβύθια αφού πρώτα τα έχουμε αφήσει να φουσκώσουν σε νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Τέλος, σβήνουμε με το λεμόνι, προσθέτουμε το θυμάρι και το αφήνουμε να βράσει για λίγο ακόμα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε