Βουβάλι μαριναρισμένο με ουίσκι μέλι και βασιλικό

Βουβάλι μαριναρισμένο με ουίσκι μέλι και βασιλικό Βουβάλι μαριναρισμένο με ουίσκι μέλι και βασιλικό
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 σπαλομπριζόλες βουβαλιού

Για τη μαρινάδα:

  • 4 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλιές βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές μουστάρδα πικάντικη
  • 4 κουταλιές ουίσκι
  • 2 κουταλιές μέλι
  • 2 φύλλα δάφνης
  • αλάτι χοντρό
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

 Σε ένα σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα, τα ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τις μπριζόλες. Τις σκεπάζουμε και τις αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο. Στη 1 ώρα, γυρίζουμε τις μπριζόλες μέσα στο σκεύος για να καλυφθεί και η άλλη πλευρά με τη μαρινάδα. Τις ψήνουμε στη σχάρα.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε