Βουβάλι γεμιστό με ροκφορ και σάλτσα με κόκκους πιπεριών

Βουβάλι γεμιστό με ροκφορ και σάλτσα με κόκκους πιπεριών Βουβάλι γεμιστό με ροκφορ και σάλτσα με κόκκους πιπεριών
8 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 κιλά βουβάλι ανοιγμένο σε ένα κομμάτι
  • 200 γρ. τυρί ροκφόρ ή μπλου τσιζ
  • 150 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
  • 100ml κρέμα γάλακτος
  • 1 ½ κουταλιά κορν φλάουρ
  • 1 κουταλιά ροζ πιπέρι σε κόκκους
  • 1 κουταλιά μαύρο πιπέρι σε κόκκους
  • 1 κουταλιά πράσινο πιπέρι σε κόκκους
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε πολύ καλά, το φρέσκο τυρί κρέμα και το ροκφόρ ώστε να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας, απλώνουμε το μείγμα και το τυλίγουμε σε ρολό. Το δένουμε με σπάγκο ή το περνάμε σε δίχτυ. Το τοποθετούμε σε γάστρα, προσθέτουμε νερό ώστε να φτάνει λίγο πάνω από την μέση του κρέατος και το ψήνουμε στο φούρνο στους 180˚C για περίπου 3-4 ώρες. Λίγο πριν το βγάλουμε από το φούρνο το αφήσουμε να πάρει λίγο χρώμα ξεσκεπάζοντας την γάστρα. Το αφήνουμε να κρυώσει και αφού αφαιρέσουμε τον σπάγκο το κόβουμε σε φέτες. Σουρώνουμε τον ζωμό και σε κατσαρολάκι τον αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τους κόκκους των πιπεριών και  το κορν φλάουρ διαλυμένο στην κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να βράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα και περιχύνουμε το κρέας κομμένο σε φέτες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε