Βούτυρο αχινού

Βούτυρο αχινού Βούτυρο αχινού
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 50 γρ. αχινοί
  • 50 γρ. αμύγδαλα τριμμένα
  • 100 γρ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 πρέζα σχοινόπρασο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τους αχινούς και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια στο βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί ώστε να πολτοποιηθούν. Το χρησιμοποιούμε σε ψητό ή τηγανιτό ψάρι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε