0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 50 γρ. αχινοί
- 50 γρ. αμύγδαλα τριμμένα
- 100 γρ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 πρέζα σχοινόπρασο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τους αχινούς και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια στο βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί ώστε να πολτοποιηθούν. Το χρησιμοποιούμε σε ψητό ή τηγανιτό ψάρι.