0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1000 γρ. βούτυρο φρέσκο ή μαργαρίνη
- 500 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1000 γρ. αλεύρι μαλακό
- 250 γρ. αμύγδαλο άσπρο ψιλό
- 1/2 κουταλάκι βανίλια
- 6 ασπράδια
Εκτέλεση
Δουλεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αλεύρι, μέχρι να γίνουν αφράτα. Ρίχνουμε το αλεύρι και χτυπάμε στην πρώτη ταχύτητα. Κόβουμε με στρόγγυλο κορνέ και ψήνουμε στους 150-170 βαθμούς Κελσίου για 30-40 λεπτά.