Βοδινό με πράσινα φασολάκια

Βοδινό με πράσινα φασολάκια Βοδινό με πράσινα φασολάκια
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κρέας βοδινό σε μερίδες
  • 1 κιλό φασολάκια πράσινα καθαρισμένα
  • 1 1/2 φλιτζάνι τον τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια
  • 2 ώριμες ντομάτες ή 1/2 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια
  • 1 κύβος
  • 2 σκελίδες σκόρδου
  • μαϊντανός
  • 1 κοφτή κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρέας με 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθεί. Έπειτα, προσθέτουμε την ντομάτα, τον κύβο, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, μαϊντανό, νερό και αφήνουμε να βράσει. Σοτάρουμε τα φασολάκια σε 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι και μόλις μισοβράσει το κρέας τα προσθέτουμε. Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μείνουν μόνο με το λάδι τους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε