Βλαστάρια με τ'αυγά (βρούβες σπαράγγια οβριές)

Βλαστάρια με τ'αυγά (βρούβες σπαράγγια οβριές) Βλαστάρια με τ'αυγά (βρούβες σπαράγγια οβριές)
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

Εκτέλεση

Καθαρίζετε καλά τα βλαστάρια, τα πλένετε και τα ζεματάτε σε νερό που βράζει και έχει γο αλάτι μέσα. Προσοχή να μην βράσουν. Τα ίχνετε στο σουρωτήρι να στραγγίσουν.

Βάζετε στο τηγάνι λίγο βούτυρο ή λάδι ή ξίγκι ή ανάκατο, και ρίχνετε τα στραγγισμένα βλαστάρια τα γυρίζετε λίγο να ψηθούν.

Σπάζετε μερικά αυγά, τα χτυπάτε με το πιγούνι και 3-4 κουταλιές γάλα και τα ρίχνετε στο τηγάνι. Όταν ψηθούν από τη μια μεριά, τα γυρίζετε μ' ένα ευρύχωρο καπάκι κατσαρόλας και με τρόπο ξαναβάζετε το φαγητό στο τηγάνι να ψηθεί κι από την άλλη μεριά.

Μπορείτε να βάλετε και μια δυο χούφτες  τυρί μέσα στα αυγά, φέτα, μανούρι ή ό,τι άλλο θέλετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε