Vinegrette με σέρυ και πατάτες

Vinegrette με σέρυ και πατάτες Vinegrette με σέρυ και πατάτες
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1/4 φλιτζανιού φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 κουταλιά ξύδι από σέρυ
  • 1/2 φλιτζάνι ζωμό κότας
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1/4 κουταλιά κάπαρη
  • 2 κουταλιές φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1/4 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Σε τηγάνι ζεσταίνουμε όλα τα υλικά για 5 λεπτά και ανακατεύουμε. Αφήνουμε τη βινεγκρέτ να κρυώσει, περιχύνουμε τις πατάτες οι οποίες είναι βρασμένες με τη φλούδα και τις αφήνουμε για 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά από 1 ώρα, περιχύνουμε ξανά τις πατάτες και σερβίρουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε