Vinegrette με horseradish για κρύο καπνιστό ψάρι

Vinegrette με horseradish για κρύο καπνιστό ψάρι Vinegrette με horseradish για κρύο καπνιστό ψάρι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 κουταλιές αγριορέπανο (horseradish/χρένο)
  • 1 κουταλιά φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 1/8 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από την κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε σιγά σιγά το μείγμα στην κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε