Vinegrette με αντζούγες

Vinegrette με αντζούγες Vinegrette με αντζούγες
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κουταλιά φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλιές ξύδι από λευκό κρασί
  • 1/4 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 2 φιλέτα αντζούγιες
  • 5 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές μαγιονέζα

Εκτέλεση

Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το ξύδι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε στο μπλέντερ το μείγμα μαζί με τις αντζούγιες, το ελαιόλαδο και τη μαγιονέζα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε