Vinegrette με ακτινίδιο

Vinegrette με ακτινίδιο Vinegrette με ακτινίδιο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 200 γρ. ακτινίδια ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες
  • 2 κουταλιές μουστάρδα Meaux (μουστάρδα με σπασμένο σιναπόσπορο)
  • 2 κουταλιές φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
  • 6 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 6 κουταλιές φυστικέλαιο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Σε μπλέντερ ανακατεύουμε τα ακτινίδια, τη μουστάρδα και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και το φυστικέλαιο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, το σκεπάζουμε και το διατηρούμε στο ψυγείο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε