Vinegrette για σαλάτα του Καίσαρα

Vinegrette για σαλάτα του Καίσαρα Vinegrette για σαλάτα του Καίσαρα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 κουταλάκια παλαιωμένο ξύδι από κόκκινο κρασί
  • 2 κουταλάκια φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
  • 5 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2-3 φιλέτα αντζούγιας
  • 1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 κουταλάκι σάλτσα Worcestershire
  • 3 σταγόνες ταμπάσκο
  • 1/4 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 2/3 φλιτζανιού παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 φλιτζάνι κρουτόν

Εκτέλεση

Σε μπλέντερ ανακατεύουμε το ξύδι, το χυμό λεμονιού, τις αντζούγιες, τον μαϊντανό, τη σάλτσα Worcestershire, το ταμπάσκο, πιπέρι και το 1/3 της παρμεζάνας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Περιχύνουμε τη σαλάτα, προσθέτουμε κρουτόν και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε