Βινεγκρέτ με βαλσάμικο σταφίδα κουκουνάρι και μπράντυ

0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 κουταλιές σταφίδες
  • 2 κουταλιές ξηρό άχρωμο μπράντυ
  • 2 κουταλιές σπόροι κουκουναριού
  • 3 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • 8 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι κάπαρη
  • 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τις σταφίδες στο μπράντυ για μερικές ώρες. Ψήνουμε τους σπόρους κουκουναριού. Ανακατεύουμε το ξύδι με το χυμό λεμονιού και το λάδι μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τις σταφίδες, τους σπόρους κουκουναριού, την κάπαρη, την καυτερή πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε