Βατραχοπόδαρα σωτέ με σκόρδο

Βατραχοπόδαρα σωτέ με σκόρδο Βατραχοπόδαρα σωτέ με σκόρδο
8 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 8 βατραχοπόδαρα
  • 4 κουταλιές βούτυρο
  • 1 κουταλιά σκόρδο λιωμένο
  • 1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλιτζανιού ψίχα ψωμιού

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τα βατραχοπόδαρα μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το βούτυρο, το σκόρδο και τον μαϊντανό. Μόλις τα βγάλουμε από το τηγάνι, τα βουτάμε στο ψωμί και σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε