3
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 700 γρ. βατραχοπόδαρα
- 250 γρ. μανιτάρια σε τέταρτα
- 3 πράσινες πιπεριές σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 100 γρ. βούτυρο
- αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Αλευρώνουμε τα βατραχοπόδαρα και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Μόλις μαραθούν, προσθέτουμε λίγο νερό, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν με κλειστό καπάκι για 20 λεπτά.