0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 10 τσιρόνια λιαστά
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 πρέζα δυόσμο ξερό
- 100ml ελαιόλαδο
- 20ml ξύδι
- 1 πρέζα αλάτι
- πιπέρι
- μπούκοβο
Εκτέλεση
Αφαιρούμε το κεφάλι από τα τσιρόνια και τα ψήνουμε στα κάρβουνα μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα βάζουμε σε τηγάνι με νερό να πάρουν βράση. Σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τα τσιρόνια στο ζεστό νερό μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια τα ξεπλένουμε, τα κόβουμε και αφαιρούμε τα αγκάθια. Τα σερβίρουμε περιχύνοντάς τα με βινεγκρέτ με σκόρδο, δυόσμο και μπούκοβο.