0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 τσίρους
- 1/2 ποτ. αλεύρι
- 2 κουτ. σούπ. ούζο
- λάδι (για το τηγάνισμα)
Εκτέλεση
Χτυπάμε τους τσίρους με σφυράκι και τους ψήνουμε στη φωτιά. Αφαιρούμε τη ραχοκοκαλιά και τους τυλίγουμε σφικτά με ένα βρεγμένο πανί, για να μαλακώσουν. Ετοιμάζουμε κουρκούτι με αλεύρι, ούζο και νερό. Τεμαχίζουμε τους τσίρους, τους βουτάμε στο κουρκουτι και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Σερβίρονται με πολιτική σκορδαλιά.