0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Ρόδος
Συστατικά
Εκτέλεση
Γίνονται όπως τό μάτσι διαφέρει δμως τό κόψιμο τους. Τά κόβουμε σέ μικρά τετράγωνα κομμάτια. Ενώνουμε τις δύο άκρες άντικρυστά και τις τσιμπούμε (πατούμε) μ' ένα καθαρό ξυλάκι στήν ένωση. Άφού τά βράσουμε και τά σουρώσουμε, ρίχνουμε μπόλικο χωριάτικο τυρί και περιχύνουμε μέ καυτό βούτυρο.
Μπορούμε νά βάλουμε και σκορδαλιά, οπότε λέγονται τσιμπητά σκορδομακάρουνα.