0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Ανατολική Θράκη
Συστατικά
Εκτέλεση
Κόβουμε κομματάκια λαρδί, όπως το κρέας για σουβλάκι, τα ρίχνουμε σε μια ρηχή κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι σκέτα και τα σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά ώσπου να λιώσουν αρκετά και να γίνουν διάφανα. Προσθέτουμε κομματάκια ψωμί και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν. Τα σερβίρουμε ζεστά με μακαρόνια, ρύζι και βρασμένα λαχανικά.