Τραχανόσουπα

Τραχανόσουπα Τραχανόσουπα
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι τραχανά
  • 2 κουταλιές βούτυρο φρέσκο αγελαδινό
  • 6 φλιτζάνια νερό ή 3 φλιτζάνια νερό και 3 γάλα
  • αλάτι

Εκτέλεση

Σε βαθιά κατσαρόλα βράζουμε το νερό με το αλάτι και αφού αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε τον τραχανά και αφήνουμε να βράσει καλά. Προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύοντας καλά και σερβίρουμε τη σούπα ζεστή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε