Τραχανάς με γιαούρτι

Τραχανάς με γιαούρτι Τραχανάς με γιαούρτι
16 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Έβρος

Συστατικά

  • 4 κιλά γιαούρτι
  • 1 κιλό σιμιγδάλι
  • 1 κουταλιά αλάτι
  • αλεύρι σκληρό

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε το γιαούρτι, το σιμιγδάλι, το αλάτι και το αλεύρι. Γίνεται σκληρή η ζύμη και την περνάμε από κόσκινο, κατευθείαν αφού δεν έχει μαγιά, και στη συνέχεια τον στεγνώνουμε 4 ημέρες στον ήλιο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε