Τουρσουλούκ με χοιρινό

Τουρσουλούκ με χοιρινό Τουρσουλούκ με χοιρινό
4 ΑΤΟΜΑ
20' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
1:00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
3 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Δόρισκο

Συστατικά

  • 2-3 φύλλα δάφνης
  • 4 μερίδες χοιρινό από λαιμό κομμένο ζαρι
  • 1 κιλό λάχανο τουρσί, ψιλοκομμένο σαν ρύζι
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 2 κουταλιές σάλτσα κόκκινη
  • 200 γρ. βούτυρο

Εκτέλεση

Βράζουμε το κρέας μαζί με το βούτυρο, για 1/2 ώρα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το τουρσί, τη λιωμένη σάλτσα, τα δαφνόφυλλα και βράζει για άλλη 1/2 ώρα. Στο τέλος ρίχνουμε και πιπέρι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε