

4
ΑΤΟΜΑ
15'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
03'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1/2 κιλό πιπεριές μικρές καυτερές (Μπαχόβιτικες)
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι ξύδι
- 1 φλιτζάνι νερό
- 10 γρ. αλάτι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, το ξύδι, το νερό και λίγο αλάτι. Μόλις αρχίσουν να βράζουν προσθέτουμε τις πιπεριές και τις αφήνουμε για 2-3 λεπτά περίπου. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και με τρυπητή κουτάλα αφαιρούμε τις πιπεριές και τις βάζουμε σε γυάλινα βάζα. Γεμίζουμε τα βάζα με το ζουμί της κατσαρόλας και τα κλείνουμε καλά.