0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- ψωμί του τοστ
- 80 γρ. ροκφόρ 1
- 20 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 2 κουτ. σούπας κονιάκ
- κόκκινο πιπέρι γλυκό
Εκτέλεση
Λιώνουμε με ενα πιρούνι το ροκφόρ και προσθέτουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, το κονιάκ και το πιπέρι. Ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να γίνουν μία ομοιογενής μαλακή κρέμα. Ψήνουμε τις φέτες του τοστ στη τοστιέρα και στρώνουμε επάνω το μείγμα που ετοιμάσαμε. Τοποθετούμε τις φέτες σε ένα πυρίμαχο σκεύος και τις ψήνουμε για λίγο μέχρι να ροδίσουν. Γαρνίρουμε με φέτες ντομάτα και αγγούρι και σερβίρουμε.