Τορτελίνια με κουκιά,μπρόκολο και κουκουνάρι

Τορτελίνια με κουκιά,μπρόκολο και κουκουνάρι Τορτελίνια με κουκιά,μπρόκολο και κουκουνάρι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 3 κουταλιές σπόροι κουκουναριού
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 400 γρ. τορτελίνια με γέμιση τυριών
  • 2 καρότα σε λεπτές φέτες
  • 1/2 κιλό μπρόκολο χωρισμένο σε ανθούς
  • 1 κόκκινη πιπεριά για γέμισμα ψιλοκομμένη
  • 1 φλιτζάνι κουκιά αποφλοιωμένα φρέσκα
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκο βασιλικό ή 1 κουταλιά αποξηραμένο
  • 1/3 φλιτζανιού ζωμό κοτόπουλου
  • 1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Σε τηγάνι ζεσταίνουμε τους σπόρους κουκουναριού για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα και τους αφήνουμε να κρυώσουν. Βράζουμε τα μακαρόνια. Βράζουμε σε τηγάνι τα καρότα, το μπρόκολο, την πιπεριά και τα κουκιά με λίγο νερό. Πολτοποιούμε το σκόρδο σε μπλέντερ μαζί με τον βασιλικό, το ζωμό, την παρμεζάνα, το λάδι, αλάτι, πιπέρι και τα προσθέτουμε μαζί με τα τορτελίνια στα λαχανικά. Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να τραβήξουν τη σάλτσα. Σερβίρουμε με τους σπόρους κουκουναριού και λίγη παρμεζάνα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε