Τομάτσες

Τομάτσες Τομάτσες
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 πιάτο αλεύρι κίτρινο
  • 2-3 ποτήρια νερό χλιαρό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε το αλεύρι με το νερό. Ανοίγουμε 1 φύλλο, λίγο χοντρό, και το αφήνουμε 2 ώρες περίπου, για να στεγνώσει. Το κόβουμε σε  στενές λωρίδες και μετά σε μικρά κομματάκια. Στη συνέχεια, τα σοτάρουμε με λάδι, με αλάτι και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε