Τηγανόκλουρα

Τηγανόκλουρα Τηγανόκλουρα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Πήλιο

Συστατικά

Εκτέλεση

Από το ζυμάρι του ψωμιού έπαιρναν ένα κομμάτι μικρό σαν μανταρίνι (περ. 200 γρ.), το άνοιγαν σαν φύλλο με τον πλάστη και το τηγάνιζαν με λάδι. Το πασπάλιζαν ζεστό με τυρί κατσικίσιο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε