0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 300 γρ. πατάτες τριμμένες
- 1 ½ κουταλάκι κάρυ σε σκόνη
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 ασπράδι αυγού ελαφρώς χτυπημένο
- 2 κουταλιές ηλιέλαιο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Στραγγίζουμε καλά τις πατάτες και τις ανακατεύουμε σε ένα σκεύος με το κάρυ, το αλάτι, το πιπέρι, τα κρεμμυδάκια και το ασπράδι. Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο τις πατάτες ρίχνοντάς τες στο τηγάνι με κουτάλι. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.