Τηγανίτες με πράσα ξερή μυζήθρα και κεφαλοτύρι

Τηγανίτες με πράσα ξερή μυζήθρα και κεφαλοτύρι Τηγανίτες με πράσα ξερή μυζήθρα και κεφαλοτύρι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2-3 πράσα
  • 1 ποτήρι τριμμένο κεφαλοτύρι
  • 2 αυγά
  • αλεύρι
  • νερό
  • 1 κουταλάκι σόδα
  • κύμινο
  • πιπέρι
  • άλάτι
  • 1/2 ποτήρι ξερή μυζήθρα

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τό άσπρο μέρος από τά πράσα και τά βράζουμε γιά 5-6 λεπτά. Σέ μιά λεκάνη άνακατεύουμε τό νερό, τό αλεύρι και τά υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε τά βρασμένα πράσα γιά νά πήξει ό χυλός. Μέ ενα κουτάλι ρίχνουμε στο καυτό λάδι ισομερείς δόσεις. Πασπαλίζουμε τις τηγανίτες μέ φρεσκοτριμμένη ξερή μυζήθρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε