Τηγανίτες με πετιμέζι

Τηγανίτες με πετιμέζι Τηγανίτες με πετιμέζι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια τσαγιού νερό
  • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι μαλακό
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι που φουσκωνει μόνο του
  • αλάτι
  • 2-3 σταγόνες ξίδι
  • ελαιόλαδο
  • πετιμέζι
  • κανέλα
  • καρύδια χοντροκομμένα

Εκτέλεση

Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τοποθετούμε μία-μία κουταλιά τον χυλό μέχρι να γεμίσει το τηγάνι. Μόλις τηγανιστούν και από τις δύο μεριές τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να στεγνώσουν. Στη συνέχεια, τις βουτάμε μία-μία σε πετιμέζι και τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε από πάνω λίγο πετιμέζι, κανέλα και καρύδια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε