0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια τσαγιού νερό
- 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι μαλακό
- 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι που φουσκωνει μόνο του
- αλάτι
- 2-3 σταγόνες ξίδι
- ελαιόλαδο
- πετιμέζι
- κανέλα
- καρύδια χοντροκομμένα
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τοποθετούμε μία-μία κουταλιά τον χυλό μέχρι να γεμίσει το τηγάνι. Μόλις τηγανιστούν και από τις δύο μεριές τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να στεγνώσουν. Στη συνέχεια, τις βουτάμε μία-μία σε πετιμέζι και τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε από πάνω λίγο πετιμέζι, κανέλα και καρύδια.