Τηγανιά λεμονοριγανάτη

Τηγανιά λεμονοριγανάτη Τηγανιά λεμονοριγανάτη
4 ΑΤΟΜΑ
10' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
20' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κρέας χοιρινό κομμένο σε κύβους
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε το κρέας απ' όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε το κρέας να μαλακώσει. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι το φαγητό να πιει τελείως τα υγρά του και να μείνει με το λάδι του. Σβήνουμε την τηγανιά με το χυμό λεμονιού, προσθέτουμε ρίγανη και σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε