Τερίνα πέρδικας με πάπρικα και σως μάνγκο

Τερίνα πέρδικας με πάπρικα και σως μάνγκο Τερίνα πέρδικας με πάπρικα και σως μάνγκο
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 πέρδικες (με τα συκώτια και τις καρδιές)
  • 250 γρ. στήθος χοιρινού
  • 100ml κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά πάπρικα
  • 1 αυγό
  • 1 κρόκος αυγού
  • 1/2 μάνγκο σε κομμάτια
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα
  • 50ml λάδι
  • 2 κουταλιές ξύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Ξεκοκαλίζουμε το κρέας. Βράζουμε για 3 λεπτά την κρέμα, τα συκώτια, τις καρδιές και προσθέτουμε την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Περνάμε την κρέμα από σίτα και την αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία χώρου. Περνάμε το κρέας από τις πέρδικες και το χοιρινό από μηχανή του κιμά και τα ανακατεύουμε με την κρέμα και το αυγό. Τοποθετούμε το μείγμα σε τερίνα και ψήνουμε σε μπεν-μαρί σε προθερμασμένο φούρνο στους 120?C για μιάμιση ώρα. Αφήνουμε την τερίνα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και τη βάζουμε στο ψυγείο για 2 μέρες. Σε μίξερ ανακατεύουμε το μάνγκο, τον κρόκο αυγού και τη μουστάρδα, προσθέτοντας σιγά σιγά το λάδι. Προσθέτουμε το ξύδι, αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε την τερίνα σε φέτες και σερβίρουμε με τη σως μάνγκο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε