Ταρτάκια αγκινάρας με τρούφα

Ταρτάκια αγκινάρας με τρούφα Ταρτάκια αγκινάρας με τρούφα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 200 γρ. πάτοι αγκινάρας
  • 60 γρ. τρούφα κομμένη ζουλιέν
  • 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
  • 3 αυγά
  • 4 κρόκοι αυγών
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κλωναράκι δενδρολίβανο

Εκτέλεση

Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού στις αγκινάρες και τις βράζουμε με το φύλλο δάφνης και το δενδρολίβανο. Πολτοποιούμε τις αγκινάρες με 3 ολόκληρα αυγά και τους 4 κρόκους. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε ξανά. Περνάμε το μείγμα από σίτα και προσθέτουμε την τρούφα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150?C, τοποθετούμε το μείγμα σε μικρά ατομικά φορμάκια και ψήνουμε σε μπεν μαρί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε