Τάρανδος με σάλτσα μαύρης μπύρας

Τάρανδος με σάλτσα μαύρης μπύρας Τάρανδος με σάλτσα μαύρης μπύρας
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 800 γρ. τάρανδος σε φέτες
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 300ml μαύρη μπύρα
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 ½ κουταλάκι αλάτι
  • 3 κουταλιές αλεύρι
  • 1/2 κουταλάκι λευκό ή μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο βούτυρο το κρέας και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Μόλις μαραθούν ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά, ώστε να μην υπάρχουν σβώλοι και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε την μπύρα και ανακατεύουμε ξανά. Το σκεπάζουμε και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα περίπου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε