Τάρα-πας

Τάρα-πας Τάρα-πας
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Βόρεια Ήπειρος

Συστατικά

  • νερό
  • αλεύρι
  • φρέσκο βούτυρο
  • ελάχιστο αλάτι

Εκτέλεση

Βάζετε σε κατσαρόλα νερό να βράσει με το αλάτι και ρίχνετε αλεύρι κοσκινισμένο, σιγά σιγά, για να μην κάμει χοντράδια. Ανακατεύετε διαρκώς με τον πλάστη και όχι με κουτάλα, πάντα προς μία κατεύθυνση. Όταν γίνει πηχτός χυλός, το αποσύρετε από τη φωτιά.

Βάζετε να κάψει καλό πρόβειο βούτυρο και παίρνετε κουταλιές από το χυλό, τις ρίχνετε στο τηγάνι και τις τηγανίζετε και από τις δύο μεριές. Μετά τις περιχύνετε με το υπόλοιπο βούτυρο του τηγανιού.

Χρειάζεται προσοχή να μην καεί το βούτυρο.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε