4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο
- 60ml ελαιόλάδο
- 100ml κρασί λευκό
- 1/2 κιλό ντομάτες ώριμες πολτοποιημένες ή κονκασέ
- 3 πρέζες μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 πρέζες θυμάρι
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το συκώτι σε μπαστουνάκια. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το συκώτι. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, το μαϊντανό, το σκόρδο και το θυμάρι. Σκεπάζουμε το τηγάνι και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.