Συκώτι με εστραγκόν και ρύζι

Συκώτι με εστραγκόν και ρύζι Συκώτι με εστραγκόν και ρύζι
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό συκώτι κομμένο σε κύβους
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι κρασί
  • 2 φλιτζάνια ρύζι
  • εστραγκόν
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τα συκωτάκια και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σβήνουμε με κρασί, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και τα αφήνουμε να βράσουν. Μόλις μαλακώσουν προσθέτουμε άλλα 2 φλιτζάνια νερό και τα αφήνουμε να βράσουν καλά. Προσθέτουμε στη συνέχεια το ρύζι και λίγο εστραγκόν. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και ανακατεύουμε ανά διαστήματα μέχρι να βράσει το ρύζι. Όταν βράσει το φαγητό και απορροφήσει τα υγρά του, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα με μια καθαρή πετσέτα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε