Συκωταριά Άντισσας

Συκωταριά Άντισσας Συκωταριά Άντισσας
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • εντόσθια από αρνάκι γάλακτος
  • καρδιά
  • σπλήνα
  • συκώτι
  • λίγο τσεμπέρι
  • λάδι
  • μισή κουταλιά ντοματοπελτέ
  • άλάτι-πιπέρι
  • ρίγανη
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε με ζεστό νερό τήν καρδιά, τή σπλήνα και τό τσεμπέρι. Βράζουμε σ' ενα ποτήρι νερό. Άφοΰ βράσουν καλά ρίχνουμε και τό συκώτι. Τά αφήνουμε νά βράσουν όλα μαζί γιά δέκα λεπτά. Στραγγίζουμε, κόβουμε σέ κομματάκια και ξαναβάζουμε στη φωτιά σε τηγάνι μέ λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. Τηγανίζουμε καλά, σβήνουμε μέ κρασί και προσθέτουμε μισή κουταλιά της σούπας ντοματοπελτέ. 'Αφήνουμε νά βράσει λίγο άκόμα.

Σερβίρουμε μέ λίγη ρίγανη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε