Σύκα βρασμένα με κρασί Anthemis Σάμου

Σύκα βρασμένα με κρασί Anthemis Σάμου Σύκα βρασμένα με κρασί Anthemis Σάμου
3 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 750 ml κρασί Anthemis Σάμου (1 μπουκάλι)
  • 20 σύκα μαύρα πλυμμένα (μέτρια στην ωρίμανση)
  • 3-4 γαρύφαλλα
  • 2 ξυλάκια κανέλας

Εκτέλεση

Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε το κρασί, τα γαρύφαλλα και την κανέλα. Βράζουμε για 2 λεπτά, προσθέτουμε με προσοχή τα σύκα και τα αφήνουμε για 15 λεπτά περίπου, ώστε να μείνει λίγο σιρόπι. Αποσύρουμε από τη φωτιά, βγάζουμε την κανέλα και αφήνουμε να κρυώσουν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε