Στραπατσάδα

Στραπατσάδα Στραπατσάδα
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό ντομάδες ώριμες
  • 6 αυγά
  • 250 γρ. φέτα
  • 1/2 πιπεριά καυτερή
  • 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε και σοτάρουμε τις πιπεριές. Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, τις ψιλοκόβουμε και τις προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τις πιπεριές. Προσθέτουμε την ζάχαρη και το αλατοπίπερο και τις αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά. Ρίχνουμε την φέτα κομμένη σε μικρούς κύβους. Μόλις αρχίσει να λιώνει το τυρί, προσθέτουμε όλα τα αυγά μαζί, και ανακατευούμε καλά. Όταν ψηθούν τα αυγά, κατεβάζουμε το τηγάνι απο τη φωτιά και η στραπατσάδα είναι έτοιμη. Τη σερβίρουμε ζεστή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε