Σπετζοφάϊ

Σπετζοφάϊ Σπετζοφάϊ
4 ΑΤΟΜΑ
20' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
25' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
3 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό πιπεριές πράσινες χοντροκομμένες
  • 1/2 κιλό λουκάνικα χωριάτικα χοντροκομμένα
  • 1 κιλό ντομάτες πολτοποιημένες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • λίγη ζάχαρη

Εκτέλεση

Σοτάρουμε ελαφρώς τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα λουκάνικα, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε